Hi!

Mijn naam is Julia en het afgelopen jaar heb ik gebouwd aan mijn droom: een eigen winkeltje vol met kleurrijke interieur items.

De items van sala sol worden met de hand gemaakt bij verschillende leveranciers in Safi & Marrakech. De potteries hebben allemaal hun eigen specialiteit en dat heb ik met mijn eigen ogen mogen bewonderen. De aankomende tijd zal ik via blogs & Instagram alles delen dus volg @salasol__ voor behind the scenes content :)

Liefs!

Shop 'm hier
 • Met aandacht geselecteerd

  Wij werken met verschillende kleine leveranciers die allemaal hun eigen specialiteit hebben. De items in de shop zijn door ons uitgezocht in de potteries in Marokko en vormen samen de kleurrijke eerste collectie!

 • Handgemaakte unieke items

  Items uit de shop zijn handgemaakt door echte vakmensen in Marokko. De spullen worden gemaakt in verschillende potteries in Safi & Marrakech.

  Elke drop bestaat uit een beperkt aantal stuks per item. Hierdoor weet je zeker dat je echt een uniek item in je huis heb staan!

 • Samen is alles leuker

  Met elkaar genieten van lekker eten is zoveel gezelliger dan alleen. Bij sala sol zijn alle items om samen te delen en kan je alle items met elkaar mix&matchen.